Hilda’s Trendy kapsalon in Kortessem

Wat zijn Keratine Behandelingen?

keratine kapster kortessem

Keratine behandelingen zijn salonprocedures die ontworpen zijn om het haar te versterken, te herstellen en te revitaliseren. Tijdens deze behandelingen wordt een keratine-oplossing op het haar aangebracht en vervolgens verhit, waardoor de haarstrengen worden verzegeld en gladgemaakt.

Voordelen van Keratine Behandelingen:

  • Vermindert kroezen en pluizen
  • Herstelt beschadigd haar
  • Voegt glans en zachtheid toe
  • Verbetert de handelbaarheid van het haar
  • Vermindert de stylingtijd

Is een Keratine Behandeling geschikt voor jou?

Keratine behandelingen zijn geschikt voor mensen met alle haartypes, inclusief krullend, golvend, steil en afro haar. Het kan vooral voordelig zijn voor mensen met beschadigd haar, overmatig kroezend haar of haar dat vaak wordt blootgesteld aan hitte en styling.

Hoe verloopt een Keratine Behandeling?

Tijdens een keratine behandeling wordt het haar gewassen en voorbereid, waarna de keratine-oplossing gelijkmatig wordt aangebracht. Vervolgens wordt het haar geföhnd en gestyled met een hete stijltang om de keratine in het haar te verzegelen. De behandeling kan enkele uren duren, afhankelijk van de lengte en dikte van het haar.

Hoe lang duren de resultaten?

De resultaten van een keratine behandeling kunnen enkele maanden aanhouden, afhankelijk van de haarstructuur en de nazorg. Regelmatig gebruik van sulfaatvrije shampoo en conditioner en het vermijden van overmatige hitte kunnen helpen om de resultaten te verlengen.

keratine behandeling kortessem

Belangrijke overwegingen:

Hoewel keratine behandelingen veel voordelen bieden, zijn er enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden. Zwangere vrouwen en mensen met bepaalde allergieën kunnen mogelijk geen keratine behandelingen ondergaan. Het is altijd raadzaam om een consultatie te hebben met een professionele haarstylist voordat je een keratine behandeling overweegt.

Laat je haar stralen. Bekijk mijn  tarieven

Prijsarrangementen
Keratin

Keratine behandeling

Incl. Föhnen.

Kort€130
Halflang€150
Lang€170

Meer informatie nodig?

Heb je nog vragen over keratine behandelingen of wil je meer informatie over onze salon? Neem gerust contact met me op en ik help je graag verder!

Bijkomende services

Wassen, verzorgende & afwerking producten zijn inbegrepen in de prijs.